Следвайте Гласове в ТелеграмСитуацията в Израел се променя много бързо. Има

...
Следвайте Гласове в ТелеграмСитуацията в Израел се променя много бързо. Има
Коментари Харесай

Денков: Има сериозна опасност от развитие на конфликта, бежанска криза и повишаване на цените на суровините

Следвайте " Гласове " в Телеграм

" Ситуацията в Израел се трансформира доста бързо. Има сериозна заплаха от развиване на спора и неговото ескалиране, защото има такива индикации. Това ще докара до повишение на бежанските потоци, опасности, свързани с доставката на първични материали, както и техните цени. "  Това съобщи пред публицисти министър председателят Николай Денков на брифинг в Министерския съвет.

Според Денков за този миг са извършени две съвещания сред службите, военна полиция и представители на Министерския съвет.

" На базата на тези две съвещания е направен отчет, който координира цялата антитерористична активност в страната. Няма нараснал риск, равнището остава най-ниско – 3 равнище. По отношение на институциите, които по принцип са с нараснал риск, да вземем за пример гари – там е жълто равнище. По отношение на държавни институции равнището е зелено – най-ниското допустимо ", изясни министър председателят.

Още довечера ще излети втори полет към Тел Авив, съобщи Денков. Той ще излети след 30 минути, изясни Георги Гвоздейков - министър на превоза.

Инфо: " 24 часа "

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР